info@kanalgoruntuleme.com.tr (0312) 213 27 05 0537 222 48 38 0532 692 36 38

Balıkesir Kanal Görüntüleme

Balıkesir Kanal Görüntüleme

Balıkesir Kanal görüntüleme robotları ile noktasal olarak tespit edilen kırık ve çatlaklar, yastık üzerine sarılan cam elyaf donatılı malzeme ile basınç altında kaplanıyor. Boruların yenilenmesi için yapılan bu çalışmalar sırasında hem trafik hem de çevrede yaşayan vatandaşlar çok daha az etkileniyor. Balıkesir Kanal Görüntüleme hizmetimiz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Balıkesir’de ve diğer şehirlerimizde son 10 yıldır kazısız rehabilitasyon uygulamalara artan talep ve gerçekleştirdiğimiz uygulamalar ile sağlıklı ve sorunsuz alt yapıların teşkili yanında sağlıklı ve daha yaşanılabilir bir çevreyi de hedeflemiş bulunuyoruz.

Balıkesir Kanal Görüntüleme Hizmeti

Balıkesir Kanal Görüntüleme ve akabinde de kazısız rehabilitasyon uygulamalarına ihtiyaç duyacaktır.

Alt yapı sistemlerinin hepsinin ortak amacı ve teşkil sebebi sorunsuz ve sağlıklı yaşam hedeflemek, insan odaklı bir çevrenin oluşmasını sağlamak ve yaşam kalitesi artırmaktır.

Fakat tüm canlıların bir ömrü olduğu gibi bu sistemlerinden tıpkı yaşayan bir canlı gibi ömrü vardır. Bu ömür dolduğunda alt yapı sistemlerinde oluşan deformasyonlar sistemin fonksiyonunu yerine getiremediği için sorunlar yaratır. Bu sorunlar öngörülemeyen maliyetlere ve insan ile çevre sağlığına zarar verir.

Firmamız Balıkesir Kanal Görüntüleme ve vidanjör kiralama hizmetlerinde 33 yılı aşkın tecrübeye sahiptir. Ekibimiz deneyimli ve donanımlı bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir.

Kendimize ait birçok vidanjör aracı, servis araçları ve kanalizasyon işlerini tamamlayacak araç ekipmanına sahibiz. Bu sayede bizimle iletişime geçtiğinizde anında size cevap verebilir ve hizmet için 7/24 hazır olarak bekleyebiliriz. Balıkesir Kanal Görüntüleme için gereken tüm teknolojilere sahibiz.

Balıkesir Kanal Görüntüleme Teknolojisi

Balıkesir Kanal görüntüleme için sahip olduğumuz cihazlar tüm dünyada kullanılan son teknolojiye sahip cihazlardır. Balıkesir Kanal Görüntüleme için video ekipmanımız ve araç içi bilgisayarlarımızla kanalizasyona gönderilen video çekim aracımız tıkanmanın yerini ve nedenini en kısa sürede bulmamızı sağlar.

Freze için kullanılan robotlar kanal görüntülüme sisteminde kullanılan görüntüleme robotlarının sistemiyle çalışır. Freze aracına bağlanan bir robot, önünde bir kompresör yardımı ile dönerek çalışan kristal ucu kanalın istenmeyen yerlerini keser ya da parçalar.

Üzerinde yer alan kamera görüntüsü yardımı ile freze aracından kumanda edilen robotun çalışma mantığı aynı kanal görüntüleme sistemi gibi olup, kazıya gerek duymadan kanal içerisinde çok kısa bir sürede ,trafik sıkışıklığına sebebiyet vermeden işini tamamlar.