Şirketimiz; deneyimi ile kurumsal iş anlayışını profesyonellikle birleştirerek Gaziantep Kanal Görüntüleme hizmeteleri vermektedir. Gaziantep kışın yaşanan donma sorunlarından dolayı kanalizasyonlar ya tıkanır ya da borularında çatlaklar meydana gelir. Gaziantep Kanal Görüntüleme ile bu tıkanmalar ve hasarlar kolaylıkla tespit edilerek çözümler üretilir.
Kanallardaki pislik, herhangi bir sızıntı durumunda çevreye ve insan sağlığına da çok ciddi zararlar verdiği gibi, kanalın taşması durumunda etrafa yayılacak kötü kokular çok rahatsız edicidir.
Gaziantep Kanal Görüntüleme ve Kanalizasyon Kanal Kaplama için kaplama iki şekilde yapılır:
Kanalizasyon sisteminde bir rögardan diğer rögara kadar kanalın tamamının kaplanmasıdır.
Kaplama Malzemesi olarak LINER (Poliuretan kaplı çok katlı polyester keçe) kullanılmaktadır. Isı ve basınca dayanıklı olan bu malzeme ekonomiktir, 50 yıla varan sağlamlık garantisi vardır.
Bu malzeme basınç kazanı yardımıyla rögardan boru içerisine buhar jeneratöründen gelen yüksek basınçlı hava ile yerleştirilir.
Gaziantep’in kalabalık nüfusu ve soğuk iklimi kanalizasyon borularının sürekli zarar görmesine neden olur.
Başkentimizin bu nüfus artışı ve yapılaşma karşısında en önemli sorunlarından biri sağlıklı ve yaşanılabilir bir çevre ile alt yapı sistemlerinin düzenli tesisi olarak ortaya çıkmaktadır.
Şehirlerde kanalizasyon tamiri yaparken çevredeki insanların zarar görmesini engellemek için Gaziantep Kanal Görüntüleme ve Kazısız Noktasal Kanal Tamiri çok önemli bir yer tutar. Bu yöntemle tamirat hem kısa sürer hem de insanlar, araçlar bundan etkilenmez.
Kanal görüntüleme işlemi ile sadece kanalizasyonun nereden ve neden tıkandığı anlaşılır. Bu tıkanmaların açılması için farklı robotlar kullanılır. Ayrıca tıkanmaların yanında çatlaklar ve kırıklar tespit edilirse kanalizasyonun tamir edilmesi gerekir.
Kazısız tamir yöntemi olan kanal kaplama sistemi ile kanalizasyonlar kolaylıkla tamir edilir.
Kanal kaplama son yıllarda kullanılmaya başlanan tekniklerden biridir. Özel cam elyafların kaplama malzemesi olarak kullanıldığı sistemde öncelikle kameralı robotlar kullanılır.